Elkészítettünk egy árajánlat-kérő nyomtatványt, ahol elég csak a szükséges adatokat kitölteni. A nyomtatvány kitöltése után postafordultával megküldjük a kész árajánlatot az Ön által megadott kritériumok alapján.
FORMA

Magunkról

LokorailA 2004.10.05-én létrejött LOKORAIL, a.s. dinamikus társaság, amelynek fő profilja a személy- és áruszállítás. Vállalkozási tevékenységének fő vonala szállítási szolgáltatások nyújtása az országos vasúthálózat vonalain, pótkocsik üzemeltetése és pótkocsikon való szállítás.
A vasúti személy- és áruszállítás területén nyújtott minőségi szolgáltatásokat tapasztalt alkalmazottaink, valamint független és függő (egyirányú és váltakozó) húzású pályakocsik biztosítják.
A társaság alkalmazottai, a pályákon mozgó kocsik, és a többi műszaki feltétel teljesít minden, a törvény által a nemzetközi, a belföldi szállításhoz, pótkocsis szállításhoz és pótkocsi-üzemeltetéshez megállapított előírást.
A társaság rendszeres és nem rendszeres vasúti áruszállítás keretében biztosít ügyfelei számára szállítási szolgáltatásokat, veszélyes áruk szállítását is beleértve.